Bröllop Orsa, Dalarna - Wilma & Isak

 

 

 

"Viktoria är väldigt duktig och tydlig, vi kände oss väldigt avslappnade och kunde vara oss själva. Dessutom lyckades hon fånga de där fina ögonblicken som man verkligen vill föreviga. Även under vigsel och fest lyckades hon fånga de bästa ögonblicken på ett smidigt sätt!"
                                   -Wilma & Isak

 

Bröllop Orsa, Dalarna - Herrgård, sommar, Dalarna och en stor portion kärlek. På en plats likt änglagård valde Wilma och Isak att knyta hymens band. Dagens förberedelser startade på Fredshammars Herrgård i Orsa, och likt en liten fluga på väggen fick jag påbörja fotograferingen under deras förberedelser. Herrgården fylldes av så otroligt mycket spänning och förväntan! Pirr, pirr..

När paret var redo, körde vi en first look på en plats med stor betydelse för Isak - tallskogen bortanför Fredshammar. Bland mossa och tallar i oändlighet körde vi även parfotograferingen, och det kunde inte bli annat än fantastiskt! Det kramades, skojades och pussades så det stod härliga till.


Tanken var att vigseln skulle hållas utomhus, men det somriga vädret var lurigt denna dag och regnet for över oss titt som tätt, vilket gjorde att det fick bli plan B - logen! I en lantlig och mysig miljö sa dom ja till varandra, efter vigsel och brudskål for dom i väg med en lådcykel. Ett alldeles utmärkt val av transport när två cyklister gifter sig! Right?!


Festen fortsatte inne i logen, med kramar, skratt och otroligt fina tal och för att inte glömma, musik från nära och kära! Magiskt hörni, magiskt!