Hej, det är jag som är

Trapp Viktoria!


En 28 årig kulla från Sollerön med polsk påbrå som hamnade i den lilla fjällbyn Tännäs i västra Härjedalen, där jag nu bor med sambo, tre barn och vår hund Ulf. På fritiden tycker jag om att vara i skog och mark. Är det busväder, läser jag gärna en bra bok, eller slöjdar - virka är ju alltid kul! ...Fast som trebarnsmamma blir det mest kuddkojor, luffarschack och huvudfotingar i oändlighet.


Jag skulle nog beskriva mig själv som en energisk person som går all in när jag väl gör saker. (Som det året jag bestämde mig för att sluta köpa bröd, och bakade 100 limpor innan sista december). Ja ni hör ju.


Passionen för fotografering har följt mig sen barnsben, (tack mamma för lånet av kamera) och som 16 åring hade jag äntligen jobbat ihop till min alldeles egna systemkamera. På gymnasiet gick jag inriktning fotografering, och redan där visste jag vad jag ville syssla med i framtiden - att få arbeta kreativt.


Det gick några år, men 2018 var året jag äntligen fick börja arbeta med det jag älskade - att fotografera! Då började jag arbeta med husfotografering, för uthyrning och till mäklare. I samma veva började jag även smått prova på att fota bröllop.. Då kärlek är det absolut finaste som finns, blev jag såklart fast!En vanlig fråga...


Trapp? Är det ditt efternamn? Sätter du ditt efternamn före ditt tilltalsnamn? Vad händer?

Okej såhär, Trapp är mitt gårdsnamn. Min hemgård på Sollerön heter Trappgården. Det är så vi håller på i Dalarna, är man från en äldre gård finns det ofta ett namn på gården, som man sedan får i sitt namn. Eller så har man släkt från en viss gård och använder namnet därifrån. Varje gård kommer också med ett bomärke, och det är den symbolen jag har i min logga!


Kort sagt, Trapp är en del av mitt förnamn. Det är inte jag som lägger mina efternamn i konstig ordning. ;-)


Lite kuriosa; Till höger ser ni mina släktingar på Ållper gården, i början av 1900-talet.Som fotograf


Som fotograf är jag lättsam, inkännande och lyhörd. Fotograferingen anpassas efter era önskemål. Har ni inga önskemål? Inga problem, vi bollar tillsammans! Jag har alltid ideér i rockärmen. Jag vill inte bara skapa fina bilder till er, utan fånga er historia.


För många kan det kännas obekvämt och lite läskigt att stå framför kameran - därför är det otroligt viktigt för mig att det ska bli en positiv upplevelse för er!


Rekommendationer

Rekommendationer

“Viktoria är väldigt duktig och tydlig, vi kände oss väldigt avslappnade och kunde vara oss själva. Dessutom lyckades hon fånga de där fina ögonblicken som man verkligen vill föreviga. Även under vigsel och fest lyckades hon fånga de bästa ögonblicken på ett smidigt sätt!”