Varje bröllop är unikt.


Mitt förhållningssätt när jag arbetar är att fånga klassiska bröllopsbilder med dokumentära, känslosamma och ärliga ögonblick som sker under er dag. För mig är det perfekta albumet en blandning av skönheten i ett klassiskt foto med barn som tjoar och tjimmar, detaljer och miljö som tillsammans skapar en röd tråd genom hela er dag.


När jag fotograferar vill jag fånga er dag precis som den är, jag styr och ställer inte speciellt mycket, men jag brukar säga att lite måste jag minsann få lägga mig i... Just för att få de allra bästa porträttbilderna!


Värdet av att välja en lokal fotograf i fjällen.


Ska du gifta dig i Funäsfjällen? Roligt!

Att då välja en "local" är ett smart drag. Varför kanske du undrar? Svaret är egentligen inte svårare än att jag känner området. Jag vet vart dom bästa platserna för fotografering är oavsett om ni önskar fjäll, sjö eller mysigaste byggnaden i bakgrunden av era porträtt. Jag vet var du kan ordna ditt hår, och få dig en riktigt fin brudbukett - jag känner människorna och platsen!Så, hur funkar bokningen?


Att boka mig är en femstegsraket:

  1. Kolla igenom mina bilder - gillar ni min typ av bilder? Om ja, roligt! Då går vi vidare till nästa steg.
  2. I min meny hittar ni priser. Kanske passar någon av mina färdiga bröllopspaket er? Om ja, då går vi vidare!
  3. Skicka iväg ett meddelande, antigen genom hemsidan här nedan, eller till min mejl info@bytrapp.com. Berätta vilka ni är, var ni ska gifta er, när, vad ni har tänkt och vilken typ av fotografering som hade passat er. Jag svarar oftast inom en dag!
  4. Nu är ni kanske bokade hos mig, roligt! Då var det dags att lära känna varandra lite mer inför den stora dagen!
  5. Vi bokar in ett möte - där vi lär känna varandra lite, bollar idéer och går igenom det sista inför dagen. Har ni inte möjlighet att ses, kan vi träffas via länk.

Vid bokning


Kontakta mig genom formuläret, eller mejla mig på info@bytrapp.com.
Frågor & svar

Fotar du destinationsbröllop?

Ja, men då tillkommer kostnader för resa och boende. Skicka mejl till mig och berätta vad ni tänkt er.

Hur många bilder ingår?

Alltid svårt att säga, många faktorer som spelar in. Men en heldag skulle jag säga ca 400-600 färdiga foton!

Vad händer om jag blir sjuk?

Det har aldrig hänt att jag varit så dålig, men skulle det inträffa en smärre katastrof har jag en back-up fotograf som fotar, och lämnar redigering till mig. Detta resulterar givetvis i en prissänkning för er, men med utlovad bildleverans!

Kan vi beställa fotoförstoring hos dig?

Absolut!
Pappret som används är då ett högvittfotopapper vid namn Hahnemühle Photo Pearl, 310 g.

Priser:
A4 300:-
A3 450:-

Hur levereras bilderna?

Leveranstiden är i snitt 3 veckor, bilderna levereras då på en USB sticka. Men jag brukar alltid ge lite sneak peeks innan genom min kundportal här på hemsidan. Ni får en kod, och kan då logga in på ert album och ladda ned bilder-

Hur betalar vi?

När ni har sett bilderna på kundportalen och är nöjda, skickas en faktura till er som skall betalas inom 15 dagar, om inget annat är överenskommet.


Rekommendationer

Rekommendationer

“Viktoria är väldigt duktig och tydlig, vi kände oss väldigt avslappnade och kunde vara oss själva. Dessutom lyckades hon fånga de där fina ögonblicken som man verkligen vill föreviga. Även under vigsel och fest lyckades hon fånga de bästa ögonblicken på ett smidigt sätt!”