Bröllop Tännäs, Härjedalen

- Lovisa & Niklas

 

 

"Vi är otroligt glada att vi fick ha Viktoria som bröllopsfotograf. Hennes förmåga att fånga närvaron i stunden och känslan i även de minsta ögonblicken är otrolig."

-Lovisa & Niklas

 

Bröllop Tännäs, Härjedalen - När jag tänker tillbaka på den här dagen kan jag minnas vilken glädje, kärlek och vilket pirr som fyllde varenda liten vrå. Vädret växlade från allt mellan moln till strålande sol. Med andra ord ett riktigt fjällväder. Jag var med som fotograf från förberedelse till brudskål, vilket är otroligt roligt då man verkligen får följa dagens stora händelser in i minsta detalj.


Lovisa och Niklas beskrev sig som hemkära, vilket resulterade att det var just där dagen skulle få sin början - hemma! Tillsammans med nära och kära i deras egna hem, pirr i magen och förberedelse från topp till tå. Varva brudsminket med att hjälpa kidsen med tv-spelet.

First look körde vi på gården, och det är verkligen något jag rekommenderar alla! Inte nog för att det är så otroligt roligt när ni som par får se varandra för första gången som brudpar, så är det också ett perfekt tillfälle för er att få krama bort lite av nervositeten.


Vigseln var i Tännäs kyrka MED spelmanslag (!!), brudskål på fornminnesparken i Funäsdalen, middag och fest på Eriksgården. Helt otrolig dag!