Bröllop Funäsdalen, Härjedalen - Lisa & Peter

 

 

 

"Tack Viktoria för att du var med oss igår på vår stora dag! Du är en fantastisk tjej som sprider härlig energi. Vi är så glada att du var med oss och gjorde dagen till en oförglömlig upplevelse!"

-Lisa & Peter

 

Bröllop Funäsdalen, Härjedalen - En kärlekshistoria på hela 37 (!!) år, lägg sedan till två varma och kärleksfulla personer, ett hemligt bröllop och strössla sedan över ett rejält vårvinter väder så har ni receptet på Lisa och Peters bröllopsdag!

Någon månad innan vigseln rasslade det till i min mejl, Lisa och Peter hade bestämt sig, nu var det dags! Dom skulle göra det i smyg från barn och övriga familjemedlemmar - men vela så gärna ha någon som förevigade den stora dagen, och den stora äran fick jag. När vi träffades på bröllopsmötet hade dom två önskemål: gärna fjäll, och gärna någon krokig fjällbjörk. Inga problem sa jag, det fixar vi.

När dagen väl kom, var det verkligen vår i luften. Sol, sol, SOL! Jag tog med dem upp till fjällparkeringen, och där körde vi porträttfotograferingen - och roligt hade vi också!

Så bland fjälltoppar, glada skidåkare och strålande sol förevigade vi kärleken på bild. När vi var klara var det dags att rulla tillbaka till Funäsdalen - för att faktiskt gifta sig. Till tonerna av Can you feel the love tonight gick dom hand i hand tillsammans in, och känslorna fyllde den annars tomma kyrkan. Och där knöt dom sina band, för att sedan gå ut hand i hand som man och fru, till tonerna av Bruce Springsteens Dancing In the dark. Lisa och Peter lämnade då inte mina ögon torra, det kan jag lova.

Bröllop-Härjedalen-fjällen-fjällbröllop-vinterbröllop